O PORTALU NARAVNOZDRAV.SI

 

 

 

O PODJETJU

Pri podjetju NaravnoZdrav.si prizadevamo povrniti ljudem zaupanje vase, da se zavejo, da imajo moč v svojih rokah, ter da je narava ključ do zdravja in dobrega počutja. Zato pod svojo streho združujemo samo skrbno izbrane naravne ter neoporečne izdelke, ki podpirajo naravno moč telesa, da ostane ali si povrne ravnovesje in s tem zdravje. Tako boste lahko vedno brez skrbi, da na enem mestu najdete naravne izdelke, ki so brez pesticidov, težkih kovin ali polnil, brez GSO ter brez živalskih sestavin. Vse sestavine ali vsaj večina, v kolikor je to mogoče, so certificirano organska. V izjemnih primerih namreč pridobitev certifikata ni mogoča, kar pa ne pomeni, da sestavina ne ustreza enakim ali celo višjim standardom.

VIZIJA IN POSLANSTVO

Želimo si postati skupnost pozitivno mislečih judi, ki jim je iskreno mar za naravo, soljudi in živali. Ljudi, ki odgovornost za svoje zdravje in dobro počutje jemljejo v svoje roke, pri tem pa znanje in podporo jemljejo iz narave na najvišji možen etičen način. Naše poslanstvo je na enem mestu združiti vse znanje in izkušnje in ljudem pomagati, da najdejo svoje ravnovesje ter s tem zdravje tako na fizičnem, mentalnem in duhovnem nivoju, na način, ki je v njihovo najvišje dobro.

IZDELKI

  • naravne in aktivne sestavine

  • 100% veganski – brez izjeme

  • 100% gensko nespremenjeni (Non-GMO)

  • certificirano organski ali kako drugače testirani

  • brez pesticidov, herbicidov, polnil, umetnih aditivov in barvil ter ostalih nepotrebnih primesi

 

Na prvem mestu je vsekakor kakovost, želimo pa podpirati tudi lokalno ter s tem slovenske proizvajalce. Veseli smo, da je vse več takih, ki našim visokim standardom tudi ustrezajo, zato je tak tudi velik del naše ponudbe.

 

V skrbi za naravo se trudimo tudi s skrbno izbiro embalaže, zato so tudi naše pošiljke zelene in prijazne do okolja.

 

Našo ponudbo neprestano dopolnjujemo, v kolikor pa vseeno kaj pogrešate med našimi izdelki, bomo veseli, če nam pišete ali nas pokličete. Potrudili se bomo, da želene izdelke v najkrajšem času uvrstimo v našo ponudbo, seveda ob predpostavki, da ustrezajo našim standardom.